In de Cloud

Tracking gegevens komen automatisch via mobiele dataverbindingen op ons cloud platform binnen. U heeft er helemaal geen omkijken naar. Alle informatie die blangrijk is voor het functioneren van uw onderneming is direct via onze applicaties beschikbaar. Dat is het voordeel van werken in de cloud!

Wat is de cloud?

Cloud computing, in Nederland vaak afgekort tot ‘de cloud’, is de de laatste jaren bij veel ondernemers onder de aandacht gekomen door Het Nieuwe Werken. De term ‘cloud’ is in principe een synoniem voor online werken met data en applicaties. Het maakt niet meer uit waar iemand zich fysiek bevindt, alle informatie en applicaties zijn online beschikbaar en niet langer op het interne netwerk op de zaak. Het grote voordeel is dat cloud data en applicaties overal en altijd via verschillende apparaten te benaderen zijn. Welk apparaat u ook gebruikt; u ziet dezelfde gegevens. Naast de voordelen van bereikbaarheid en flexibiliteit zijn er andere grote pluspunten: de data is altijd veilig dankzij backups en er kan flink op kosten bespaard worden doordat dure licenties en ondersteunend IT-personeel niet langer nodig zijn.

Voertuig online

Uw voertuig is met het cloud platform verbonden via een mobiele internet verbinding. De bestuurder van een voertuig merkt hier verder niets van. Het kleine tracking device die voor deze verbinding zorgt is onzichtbaar in het voertuig geïnstalleerd.

Tracking device

Het tracking device bepaald continu de positie, richting, snelheid en andere meetwaardes van voertuig. Van deze gegevens worden op vaste intervallen samenvattingen naar het platform gestuurd. Deze gegevens vormen de basis voor een solide kilometer- en rittenregistratie, maar ook voor het live volgen van voertuigen en medewerkers.

Applicaties

Verwerkt de door uw voertuig aangeleverde data en vertaald deze naar bruikbare en waardevolle gegevens. Om een helder inzicht te krijgen in deze gegevens en voor het maken van duidelijke rapportages stellen we een aantal gratis applicaties beschikbaar.

Web-applicatie

De moderne Web-applicatie geeft u razendsnel inzicht in alle gereden ritten en andere verzamelde tracking gegevens. Met behulp van iedere moderne laptop of pc kunt u inloggen en heeft u direct toegang tot uw gegevens.

Mobiel werken

Met de mobiele viewer heeft u onderweg toegang tot uw gegevens. Werk direct uw ritten bij met extra geven als referenties en opmerkingen. En zorg voor een waterdichte rittenregistratie door de invoer van omrij kilometers.