Effectieve oplossing voor uw verlichting vraagstuk.
Energie is het kernwoord; alle aandacht is gericht op de probleemstelling, de wensen en vragen van u als opdrachtgever.
JM All Trade is leverancier van energiezuinige lampen welke in alle soorten en maten geleverd kunnen worden. Bedrijven die veel gebruik maken van TL-verlichting, kunnen er, in deze tijd van kostenbesparingen en energie-efficiëntie, niet om heen. Bij diverse bedrijven, van klein tot groot,  zijn de energiezuinige lampen inmiddels succesvol in gebruik. Jaap Markus is de man achter het bedrijf dat jaren geleden in contact kwam met de ontwikkelaar van de adapter voor energiezuinige Inductie-verlichting. Samen werd besloten om de technische kennis te combineren en daarmee elkaar te versterken.
JM All Trade heeft het product dat voor veel bedrijven een perfecte oplossing kan betekenen voor het terugdringen van de energiekosten. De inductieverlichting is de meest duurzame keuze.

 

GPS Auto volgsystemen.

JM All Trade is een landelijk gerichte telematicaorganisatie. De specifieke eisen en wensen van onze relaties zijn steeds het uitgangspunt voor onze dienstverlening. Centraal binnen onze dienstverlening staat het optimaal installeren en beheren.

JM All Trade is uw specialist op object volgen, oplossingen voor alle bedrijven die te maken hebben met allerlei transport middelen.

Met bijna 20 jaar ervaring als specialist voor van het midden en klein bedrijven, ontwikkelt JM All Trade zowel standaard software  als maatwerk oplossingen Web base georiënteerd dus online via internet.

 

Fire Protection

De AJ-761LK is een koppelbare rookmelder, en met een EN14604 CE/RoSH TUV-certificering. Allemaal met een batterij levensduur van 10 jaar.
Deze kunt u dus draadloos koppelen met andere rookmelders of CO melders die koppel baar zijn.

 

Verwarming

Infrarood verwarming is vaak dé ideale oplossing om uw kantoor of bedrijfspand op een duurzame manier te verwarmen. 

 

Onze klant staat centraal
Onze specialist is uw rechtstreekse contactpersoon. Zo staan wij garant voor een gedegen aanpak, geheel afgestemd op uw situatie en goede oplossing.

JM All Trade stelt haar relaties centraal. Dat resulteert in kwaliteit in elk opzicht:
- tijd en aandacht om uw vragen te inventariseren
- kennis en expertise van verlichting vraagstukken
- beschikbaarheid van producten uit de ruime voorraad
- onze specialist denkt met u mee, van startpunt tot nazorg