JM All Trade is er voor ú !

LED lamp WattLight.


Effectieve oplossing voor uw verlichting vraagstuk.
Energie is het kernwoord; alle aandacht is gericht op de probleemstelling, de wensen en vragen van u als opdrachtgever.

JM All Trade is leverancier van energiezuinige lampen welke in alle soorten en maten geleverd kunnen worden. Bedrijven die veel gebruik maken van TL-verlichting, kunnen er, in deze tijd van kostenbesparingen en energie-efficiëntie, niet om heen. Bij diverse bedrijven, van klein tot groot,  zijn de energiezuinige lampen inmiddels succesvol in gebruik. Jaap Markus is de man achter het bedrijf dat jaren geleden in contact kwam met de ontwikkelaar van de adapter voor energiezuinige ledverlichting. Samen werd besloten om de technische kennis te combineren en daarmee elkaar te versterken.
JM All Trade heeft het product dat voor veel bedrijven een perfecte oplossing kan betekenen voor het terugdringen van de energiekosten. De ledverlichting is de meest duurzame keuze.

Onze klant staat centraal
Onze specialist is uw rechtstreekse contactpersoon. Zo staan wij garant voor een gedegen aanpak, geheel afgestemd op uw situatie en goede oplossing.

JM All Trade stelt haar relaties centraal. Dat resulteert in kwaliteit in elk opzicht:
- tijd en aandacht om uw vragen te inventariseren
- kennis en expertise van verlichting vraagstukken
- beschikbaarheid van producten uit de ruime voorraad
- onze specialist denkt met u mee, van startpunt tot nazorg

 

Duurzame lichtbron
De WattLight ledlamp en een goed lichtplan zorgt ervoor dat iedere werkplek in de praktijk ook goed verlicht is. Om dit te kunnen berekenen gebruiken we softwarepakket DiaLux. Of het nu gaat om een maneges, veehouderijen, tuinbouw, warenhuis, stadium, bouwmarkt,  kantoor, opslag, of een ingewikkelde productie-afdeling, we realiseren met onze jarenlange ervaring de beste oplossing.