Volledig automatisch

Iedere medewerker krijgt een unieke sleutel voor in- en uitklokken en op locatie worden één of meer Timeclock installaties geplaatst. Iedere klokactie, waarbij een sleutel op de Timeklok wordt aangemeld, slaat het tijdstip, de locatie van de klok en het sleutelnummer op in het geheugen. De Timeclock is rechtstreeks verbonden met Internet via een mobiele dataverbinding. Hierdoor is er via een web-viewer direct inzicht in alle klokacties en zijn heldere PDF- en Excel-rapportages te genereren. Krijg grip op de aanwezigheid van medewerkers en bewaak de werktijden van uw personeel: weet precies waar, wanneer en hoe lang uw personeel aan het werk was.

De Timeclock is mobiel inzetbaar en werkt overal waar een stopcontact beschikbaar is.

Beschik over een volledige automatisch werktijden- en verloningsregistratiesysteem middels API-koppelingen voor naadloze integratie van de Timeclock in uw bestaande verloning-systeem.

Hoe werkt het?

Iedere medewerker krijgt een persoonlijke sleutel, een iButton. Deze sleutel met unieke code werkt op de Timeclock als in- en uitkloksleutel. Bij aanvang van een dienst klokt de medewerker in op de Timeclock door de sleutel op de lezer te drukken en te wachten tot de pieptoon.

Na afloop van de dienst herhaalt dit proces zich. De klokreader kan ook in een voertuig worden ingebouwd. Genereren van rapportages is mogelijk via de Geotrack web-applicaties. Produceer heldere rapporten met totaal tellingen per medewerker/groep per dag, week en maand.

Voordelen

Eenvoudig in gebruik. Medewerkers melden zich alleen aan en af met een persoonlijke sleutel.

Kostenbesparend. Direct inzicht in werktijden en snel rapportages met totaal tellingen genereren. Geen handmatige handelingen meer nodig.

Het platform, waar alle tijdregistraties worden opgeslagen, is een beproefd platform en kent geen downtime. Bij storingen op het mobiele netwerk blijven tijdsregistraties bewaard in een interne buffer in de Timeclock.

Timeclock Plus

Met Timeclock-Plus krijgt u inzicht in specifieke project- en activiteitinformatie door bovenop de tijdregistratie ook extra informatie als projectnummers, taken en werkactiviteiten te registeren. Uw medewerkers kunnen via pc, tablet of smartphone projectnummers en activteit informatie toevoegen aan geklokte tijden.

Klokken met plus

Uw medewerkers klokken in- en uit zoals bij de standaard Timeclock oplossing. Als extra kan een medewerker met een smartphone of tablet zijn activiteit of projectnummer aangeven. Bovendien is het mogelijk om zonder gebruik van de fysieke Timeclock uren te registeren. Met behulp van de mobiele viewer kan een complete dag verantwoording ingevoerd worden.

Vooraf is via de web-applicatie voor iedere medewerker of groep van medewerkers een lijst van activiteiten/taken in te stellen. Uw medewerker kan deze lijst via de mobiele applicatie opvragen, en per activiteit bevestigingen of deze is uitgevoerd en hoe lang de werkzaamheden geduurd hebben.