Meten is weten

Ondersteunt temperatuurbewaking. Via temperatuursensoren worden actuele temperatuur meetgegevens aan het platform doorgegeven. De sensoren zijn aangesloten op een tracking device en verrichten volautomatisch metingen. Het is mogelijk om een voertuig of object uit te rusten met meer dan 1 temperatuursensor. Zo is bijvoorbeeld temperatuur registratie in verschillende delen van een koeltransport combinatie mogelijk.

Overal te installeren

Er zijn verschillende temperatuursensoren verkrijgbaar van heavy-duty-proof sensoren tot lichte draadloze sensorunits. Hierdoor is er voor iedere toepassing waar temperaturen belangrijk zijn een passende temperatuursensor beschikbaar.

Inzicht in gegevens

De web-applicatie geeft inzicht in actuele en historische temperatuur meetgegevens. Kijk live op de kaart naar temperaturen van transporten of duik in het verleden en kijk hoe het temperatuur verloop tijdens een bepaalde rit was. Heldere grafieken geven inzicht in alle temperatuur gegevens en bekijk temperatuur informatie gekoppeld aan locatie en andere rit data.

Rapporten

Produceer temperatuur bewijslijst in de vorm van heldere rapportages. Voor ieder object uitgerust met temperatuursensoren zijn duidelijke rapportages in PDF en Excel formaat beschikbaar. Ontvang automatisch iedere dag, week of maand een temperatuur rapport of genereer bijvoorbeeld zelf rapporten met daarin een overzicht de afwijkende temperaturen (t.o.v. een ingestelde norm).

Mobiel

De temperatuurgegevens zijn ook uitleesbaar via Mobile, de mobiele viewer van het platform. Hierdoor is het mogelijk om onderweg op een smartphone of tablet de laatste meetgegevens te bekijken. Dankzij Mobile is actuele bewijslast voor klanten, keuringsinstanties of de douane altijd binnen handbereik.

Alarmering

Stel voor iedere temperatuursensor dempelwaardes in en ontvang per e-mail of SMS alarmeringen bij overschrijding van deze drempelwaardes. Mag een transport niet te warm of koud worden? Blijf automatisch op de hoogte en voorkom ongemakken. Dankzij de directe bewaking en alarmering is het niet nodig om zelfstandig de metingen in de gaten te houden. Ons monitoring platform slaat alarm wanneer dat nodig is.