Riteregistratie

 

De volautomatische rittenregistratie: het middel om zonder inspanning ritten en kilometers volgens de eisen van de fiscus te registreren

Super eenvoudig

De rittenregistratie maakt het u makkelijk. Een volautomatisch systeem welke, via een in uw voertuig onzichtbaar geïnstalleerd GPS tracking device, uw ritten registreert en deze doorgeeft aan het platform. Via de applicatie of mobiele toepassing kunt u de verzamelde data bekijken en gemakellijk heldere rapportages genereren.

Fiscaal in orde

Het platform voldoet aan de door de belastingdienst gestelde eisen, zodat u er op kunt vertrouwen dat u met een robuust platform uw rittenregistratie automatiseert.

Heldere rapportages

Iedere rit bevat uitgebreide route details met overzichten van snelheden, start/stop tijden, richtingen en locaties. Achteraf kunnen ritten aangepast en/of verreikt worden. Voeg opmerkingen toe of geef privé omrij kilometers op.

Met een simpele druk op de knop genereert u excel, tekst en/of PDF bestanden van uw gereden ritten. Zo heeft u altijd een sluitende ritregistratie voor de fiscus.

Voorkom bijtelling

De fiscus stelt heeft een eigen pakket voor de rapportage van gereden privé- en zakelijke kilometers. Dankzij FleetSat is uw rittenregistratie sluitend en controleerbaar. Gebruik deze bewijslast om te bijtelling te voorkomen door te registreren dat u minder van 500 privékilometers per kalenderjaar rijdt.

Veilige opslag van uw tracking data

Alle meetgegevens worden veilig en automatisch opgeslagen in een beveiligd datacentrum te Amsterdam. Bovendien is het in de applicatie mogelijk om privé ritten af te schermen: er worden dan wel kilometers geregistreerd, maar locaties worden niet opgeslagen. Met deze instelling zijn de details van ritten buiten werktijden om niet zichtbaar in de applicatie.