Rapportages

Beschik over objectieve gegevens en verwerk deze eenvoudig tot rapportages. Gebruik deze betrouwbare en gedetailleerde rapportages niet alleen voor uw rittenregistratie maar ook voor facturatie, nacalculatie en salarisadministratie.

Maak via de web-applicatie  waardevolle rapportages in PDF, Excel en CSV aan. Kies uit een verscheidenheid aan bruikbare rapportages. Deze pagina bevat een overzicht van een aantal interessante beschikbare rapportages.

Ritten

Een per voertuig gedetailleerd logboek van alle ritten van begin locatie naar de bestemming. Bevat ook: bestuurder, passagiers, afstand en tijd gereisd en kilometerteller informatie. Bevat een dagelijkse samenvatting.

Afwijkende ritten

Een per voertuig lijst van ritten die de gebruikte gedefinieerde drempel voor optimale afstand en / of de rijtijd van begin locatie naar bestemming overschrijden. De optimale afstand en rijtijd wordt automatisch berekend met behulp van een routing service.

Bezoeken

Een per voertuig lijst van alle stoplocaties en bezoekduur. Bevat ook afstand informatie.

Fiscaal

Een rapport dat wordt gebruikt voor het verstrekken van fiscale bewijs van gebruik van het voertuig. Meestal gebruikt om de fiscale bijtelling te voorkomen. Het rapport bevat ritten waaronder de startlocatie, bestemming, reistype (zakelijk of prive) en de kilometerstand.

Ritten buiten werkuren

Een per voertuig lijst van alle verplaatsingen buiten de door de gebruiker gedefinieerde arbeidstijd.

Bezochte adressen

Een per voertuig lijst van bezoeken aan specifiek gekozen adressen.

Ritten gedetailleerd

Gedetailleerde lijst van alle ritten op basis van contactschakelaar. Inclusief bestuurder, bestemming, afgelegde afstand en kilometerteller informatie per voertuig per dag.

Brandstof verbruik

Een lijst van ritten inclusief extra informatie over het brandstofverbruik voor elke rit. Het brandstofverbruik in dit rapport wordt berekend op basis van beschikbare gegevens van het voertuig en wordt niet gemeten door de werkelijke brandstofstroom.

Tankkaart gebruik

Een lijst van opgetreden brandstof gebeurtenissen, bijvoorbeeld door een tankcard bedrijf gerapporteerde tankstops.

Dagelijkse samenvatting

Een per voertuig rapport met de dagelijkse totalen: rijtijd, bezoek de tijd en gereden afstand.

Objecten samenvatting

Een per voertuig samenvatting met object gegevens, aantal ritten, prive en zakelijke kilometers, totaal aantal kilometers en kilometerteller begin en eind waarden.

Personen samenvatting

Een per persoon samenvatting met object gegevens, aantal ritten, prive en zakelijke kilometers en totaal aantal kilometers.

Detail log

Gedetailleerde lijst van alle opgetreden gebeurtenissen. Het gaat om plaatsen en snelheid per voertuig per dag.

Geofence events

Gedetailleerde lijst van alle opgetreden geofence events. Het gaat om tijdstip, voertuig en locatie.

Draaiuren

Een dagelijks overzicht van de draaiuren van de motor.

Zakelijke uren

Een per voertuig dagelijkse samenvatting van de werktijden. Dit is de totale stoptijd op locaties met uitzondering van de laatste stop van de dag.