Live & Realtime voertuigen volgen

Altijd en overal objecten in real-time volgen via de Applicatie. Via Internet heeft u een live overzicht van al uw objecten. Of dit nu auto’s, vrachtwagens, boten of containers zijn, alles kan gevolgd worden.

Integratie GPS

De naadloos te integreren GPS apparatuur peilt, met een nauwkeurigheid van enkele meters, op vaste intervallen de positie van het object en stuurt deze coördinaten vervolgens automatisch via GPRS door naar het beveiligde netwerk. Het is dus niet nodig om gegevens handmatig uit te lezen!

Gedetailleerde historie

Via de web-applicatie zijn de actuele en historische lokatie gegevens van het object op te vragen. De huidige positie, gereden ritten en routes, snelheid, richting, status van het contact en kilometerstand van het object worden op overzichtelijke wijze op de kaart geprojecteerd.

Maatwerk oplossingen

Mocht er behoefte zijn aan het volgen van speciale parameters dan is dat ook geen enkel probleem. Via maatwerk oplossingen leveren wij bijvoorbeeld temperatuur logging en zwaailicht indicatie. Boven maken we de actuele verkeersituatie voor U inzichtelijk: files en wegwerkzaamheden worden ook op de kaart getoond.

Supersnelle applicatie

De applicatie voelt, ondanks dat het een webapplicatie is, aan als een echte desktop applicatie. De werkomgeving is opgebouwd uit logische tabbladen en vensters. Doordat de applicatie veel aan de client kant afhandelt is de respons super snel.

Kaartmateriaal

Standaard ondersteunt de applicatie kaartmateriaal van verschillende bronnen: kaarten van onze eigen mapserver, Google maps en Openstreetmaps. Ook eigen kaarten kunnen aan het systeem gekoppeld worden.

Live communicatie

Het is mogelijk om direct vanuit de applicatie te communiceren met personen in de gevolgde objecten.