Milieubewust wagenpark

Krijg inzicht in uitstoot en verbruik en gebruik deze gegevens om beter rijgedrag te stimuleren en uw brandstofverbruik en CO2 voetafdruk te verkleinen.

Brandstof verbruik meten

De nieuwste generatie slimme tracking devices is koppelbaar met de boordcomputer van populaire personen- en bedrijfswagens. Via deze koppeling kan het device live het verbruik van het voertuig bepalen en deze gegevens meesturen naar het Geotrack platform. Dankzij de directe koppeling met de boordcomputer is het gemeten brandstofverbruik erg accuraat.

Brandstof besparen

Op basis van het gemeten brandstofverbruik wordt per rit het aantal verstookte liters, het gemiddelde verbruik en de totale brandstofkosten (o.b.v. actuele brandstofprijzen) bepaald. Deze gegevens zijn inzichtelijk in de web-applicatie en rapportages. Gebruik deze gegevens voor een betere planning van ritten en stimuleer chaffeurs om zuiniger te gaan rijden. Dankzij de effectieve meetmethode is resultaat van aangepast rijgedrag direct meetbaar. Bespaar enorm wanneer u het complete wagenpark zuiniger laat rijden.

CO2 voetafdruk

Vergelijk het brandstofverbruik van verschillende medewerkers. Bepaal wie zowel positief als negatief afwijkt van de bedrijfsnorm, beloon zuinige rijders en stimuleer onzuinige rijders tot een beter rijgedrag. Maak uw medewerkers milieubewust en confonteer ze met hun CO2 voetafdruk. Samen werken we aan een schonere toekomst door de uitstoot van CO2 zo veel mogelijk te beperken. Dankzij de meetresultaten kunt u bij uw klanten aantonen een duurzame ondernemer te zijn.