Inzicht in uw materieel

Met behulp van de applicatie is het eenvoudig om materieel als shovels, kranen en trekkers in de gaten te houden. Voor bedrijven met dit soort materieel is het belangrijk om de status van het materiaal te kunnen controleren.

Diefstalbeveiliging

Als er dagelijks gewerkt wordt met kostbaar mobiel materieel en deze essentieel zijn in de werkzaamheden van uw bedrijf is het verstandig deze te beveiligen. Wanneer er een van uw eigendommen gestolen wordt zijn deze met het Geotrack systeem snel weer terug te vinden. Daarnaast krijgt u in veel gevallen een interessante korting op uw verzekeringspremie.

Geofencing

Het gebruik van geofencing speelt een belangrijke rol. Een geofence is een digitaal kader op de kaart die u kunt instellen in de applicatie. Wanneer uw materieel buiten dit kader komt, krijgt u automatisch melding hiervan via SMS en wordt u gelijk gewaarschuwd wanneer uw materieel wordt gestolen.

Ook kunt u meldingen instellen aan de hand van bepaalde tijdstippen en wanneer de stroom wordt onderbroken. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van de locaties en statussen van uw materieel.

Draaiuren

Bij materieelverhuur zijn draaiuren vaak belangrijk. Via contact- en andere sensoren kan eenvoudig vastgesteld worden wanneer een machine draait. De draaiuren van machines kunnen binnen de web-applicatie bijgehouden worden.

Met behulp van de rapportage module kunnen de draaiuren met een druk op de knop geëxporteerd worden naar excel, tekst en/of PDF bestanden.