Communicatie via Garmin

Communiceren met mobiele medewerkers is eenvoudiger dan ooit dankzij de naadloze integratie van Geotrack en Garmin navigatieapparatuur. Beschik over planningsinformatie en verstuur direct opdrachten en bestemmingen naar uw medewerkers op de weg. Uw medewerkers kunnen via de navigatieapparatuur reageren en een terugkoppling van hun status geven.

Garmin navigatie

Voor ieder type voertuig is er een geschikt Garmin navigatie apparaat verkrijgbaar. In het voertuig wordt de Garmin aangesloten op een tracking device. Vanaf dat moment is het navigatie apparaat “connected” en kunnen kantoormedewerkers en chauffeurs eenvoudig en duidelijk met elkaar communiceren.

Vanuit het voertuig

De chauffeur van een voertuig kan ook contact met de applicatie gebruiker opnemen: nieuwe binnengekomen berichten verschijnen direct in de applicatie. Via de navigatie apparatuur kan de chauffeur ook zijn of haar status via voorgeprogrammeerde berichten doorgeven: rijden, laden, lossen, rusten, etc.

Verantwoording

Actieve en afgehandelde routebestemmingen krijgen als controlerende functie ook een bijhorende status als bewijslast in uw administratie. Verbeter uw serviceniveau, spoor problemen in uw bedrijfsprocessen op en confronteer medewerkers met hun acties. Simpel, duidelijk en effectief.

Duidelijke conversaties

Berichten worden in de applicatie in overzichtelijke conversaties weergegeven. Bijelkaar horende vragen en antwoorden zijn keurig in een handig overzicht geroepeerd.

Kostenbesparend

Gebruik van tweeweg communicatie levert een aanzienlijke kostenbesparing op. Eindeloos telefoneren met uw mobiele medewerkers is niet meer nodig: u weet altijd en overal waar uw medewerkers zich bevinden en het doorgeven van een nieuwe routebestemming is eenvoudig met enkele muisklikken geregeld.