Onzichtbaar, maar zichtbaar voor u

Lommy Eye is gebaseerd op geavanceerde GSM technologie, wat het onmogelijk maakt om te lokaliseren of te kraken – zelfs niet als er geavanceerde apparatuur wordt gebruikt.

Zelfs als het apparaat gestolen of verloren is, is er de mogelijk- heid om de RF module te activeren. Met behulp van een Lommy Locator kan het apparaat getraceerd worden met een precisie tot op een paar meter, zelfs binnenshuis. Een Lommy Eye met GPS module kan ook worden geactiveerd om de exacte locatie te bepalen.

15 jaar batterij duur

Met een batterij die beschikt over een levensduur tot 15 jaar is de Lommy Eye een goede investering! Een Lommy Eye kan communiceren met zowel uw PC, Smartphone als de Lommy Echo Tag.

Overal bruikbaar

Overal waar het wereldwijde GSM netwerk bereikbaar is, bewaakt de Lommy Eye uw waardevolle eigendommen, zowel binnen, buiten, als ook in bijvoorbeeld containers. De Lommy Eye kan een compleet overzicht geven van uw voertuigen, aanhangers, boten en meer.

Is de verwarming aan, wat is de temperatuur in uw vakantiehuis? Waar is uw apparaat – in een warme of koude omgeving, een warme zolder of een koude kelder. De temperatuur geeft het antwoord.

Web-interface

Met toegang tot het internet op uw PC of via uw smartphone heeft u altijd de laatste updates en een compleet overzicht van al uw apparaten.

Geofence

Elektronische grens. Wanneer het apparaat zich buiten een vooraf gedefinieerd gebied begeeft, zal er een alarm verzonden worden. Zo is het ook mogelijk een alarm te sturen als het apparaat landsgrenzen passeert.

Lichtsensor

Buiten of binnen. De Lommy Eye heeft een ingebouwde lichtsensor. Een plotselinge wijziging tussen licht en donker zal het apparaat activeren. Plaats het apparaat bijvoorbeeld in een postpakket en krijg een bericht wanneer het pakket is geopend.

Bewegingsmelder

Weer op de weg. Moet de meldingsfrequentie worden verhoogd wanneer het apparaat beweegt? Of moet er een melding worden verstuurd als het apparaat in beweging komt?

GPS

Grote precisie. Schakel de GPS module aan om een meer precieze locatie te krijgen. Het apparaat kan tot op enkele meters worden gelokaliseerd. Driehoeksmeting. Het GSM signaal is het zenuwcentrum van het hele systeem. Dankzij de geavanceerde driehoeksmeting wordt de positie berekend van het apparaat. Een geheel nieuw trackingsysteem.

GSM

Driehoeksmeting. Het GSM signaal is het zenuwcentrum van het hele systeem. Dankzij de geavanceerde driehoeksmeting wordt de positie berekend van het apparaat. Een geheel nieuw trackingsysteem.

RF Beacon

Radiocommunicatie. Met de intelligente RF Technologie kan de Lommy Eye worden gecombineerd met de Lommy Echo Tag. Dit opent een hele nieuwe wereld binnen de tracking technieken.

Waterdicht

In regen of sneeuw. De Lommy Eye is gemaakt voor gebruik in zware weersomstandigheden. Met zijn kunststof behuizing en waterdichte afdichting is deze vrijwel overal toepasbaar.

Geen installatie of bedrading

Plaats de Lommy zonder boren en trekken van kabels. Een eenvoudiger te installeren device bestaat niet!