GPS Track Trace

GPS Mini Unit ter grootte van een pakje sigaretten en onzichtbaar weg gebouwd onder het dashboard registreert elke seconde de exacte plaats en status van het voertuig met behulp van GPS satellieten en gekoppelde sensoren (bijvoorbeeld contactsensor).

De GPS Mini Unit heeft standaard 3 input en 2 output poorten zodat u verschillende sensoren en relais kunt koppelen om uit te lezen of aan te sturen (vb. contactsensor, temperatuurmeting koelcel, startonderbreking). Wij werken de door u benodigde uitbreidingen uit op basis van uw persoonlijke wensen.

GPS Trailer Unit

Deze GPS Unit zal specifiek ingezet worden voor het volgen van trailers, containers en rollend materiaal zonder accu. De Trailer Unit zal onafhankelijk kunnen werken van stroomvoorziening, op basis van ingebouwde batterijen. Perfect voor trailers, containers en rollend materieel met een beperkte of geen autonome stroomvoorziening.

GPS Website

De beveiligde website kunt u bezoeken vanaf elke computer die verbinding heeft met het Internet. De website werkt zowel met Explorer als Firefox. Er is geen plugin of apart programma vereist. De enige vereiste is een internetverbinding en een willekeurige browser. Niet alleen u heeft toegang, maar alle daartoe aangewezen medewerkers, ongeacht aantallen en hun locatie. Zelfs klanten kunnen informatie opvragen over bijvoorbeeld voor hen relevante informatie.

GPS Unit heeft ook de mogelijkheid van het opvragen van dagrapporten met stopmomenten, afgelegde afstanden, gereden routes, etc. Maar ook allerlei rapporten voor informatie op maat per week, per maand of per half jaar. Via het Internet kunnen ook commando’s aan het voertuig worden gegeven (bijvoorbeeld activering van startonderbreker) of gegevens worden uitgelezen van sensors voor koeltemperatuur, openen laadklep, etc. De unit in het voertuig is tevens een open platform waaraan allerlei apparatuur gekoppeld kan worden voor communicatie, navigatie, transmissie van formulieren, etc.